Kappers & Kappers

Haar is van essentieel belang om ons prettig en verzorgd te voelen.

We wil niet het liefst een volle dikke glanzende bos haar op zijn hoofd. Helaas is dit lang niet voor iedereen weggelegd.

Maar hier is tegenwoordig makkelijker iets aan te doen.
In overleg met één van onze kapsters kunt u bespreken wat voor u de beste manier zou zijn voor toevoeging van uw haar.
De lengte - de dikte - de kleur en de krul. Synthetisch of echt haar. Voor tijdelijk of langdurig gebruik. Of misschien een gedeeltelijk of geheel haarstuk of plaatselijk haarwerk of haaropvulling.

Mocht u door medicijnen of chemokuur tijdelijk uw haar verliezen dan is een geheel haarwerk vaak de enige oplossing. Als wij dan in een vroeg stadium een foto van u mogen maken, en dit in de computer opslaan, kunnen wij een overeenkomstig haarwerk voor u reserveren. U bent dan overigens niet verplicht dit ook of te nemen van ons, als u bij nader inzien liever geen haarwerk draagt. Wij begrijpen deze moeilijke beslissing en laten dat dan aan uw wens over.

Aan alles hangt een prijskaartje. We willen u hier graag bij helpen. In onze kapsalon hebben wij een beschut plaatsje waar u in alle rust en privacy kunt overleggen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid dat wij het thuis met u bespreken. Waar u zich het prettigst bij voelt!
Ook regelen wij de afhandeling met de verzekering.
Voor de meest gestelde vragen klik hier.
Kappern & Kappers is aangesloten bij het Top Haarwerkers Gilde, erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn. Jaarlijks worden wij gecontroleerd op onze vakbekwaamheid. Om  up to date te blijven volgen onze medewerker regelmatig cursussen.


Het team van Kappers & Kappers is lid van,

Haarwerkers gilde