Bent u toe aan een nieuwe look? Wilt u er even tussenuit en genieten van een ontspannen behandeling? Dan bent u bij ons van harte welkom!

Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van een metamorfose op maat. De metamorfose bestaat uit verschillende behandelingen. U bent bij ons één dagdeel welkom, waarbij wij starten met een advies op maat door één van onze topstylisten. Vervolgens wordt uw haar gekleurd (indien wenselijk) door middel van diverse kleurtechnieken. De behandeling wordt voortgezet met een uitgebreide hoofdhuidmassage, een heerlijke lunch en uw haar wordt geknipt en gestyled. Om de metamorfose compleet te maken wordt er door onze stylisten dagmake-up aangebracht. Om tijdens de behandeling helemaal te kunnen ontspannen, kunt u gebruik maken van onze massagestoel.

Een metamorfose kunt u voor uzelf boeken, maar het is ook erg leuk om cadeau te doen aan familie, vrienden of collega’s*. Heeft u vragen over deze metamorfose, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

*Wilt u een metamorfose als personeelsuitje boeken? Dat is mogelijk door dit op te geven als bedrijfsuitje.